nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / TeSzedd! 2015 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
június 2021
előre
TeSzedd! 2015
2015-ben, immáron 5. alkalommal, május 15-16-17-én kerül megrendezésre a TeSzedd! hulladékgyűjtési akció
Civil szervezetek, intézmények, lakóközösségek, baráti társaságok részére!

2015-ben, immáron 5. alkalommal, május 15-16-17-én kerül megrendezésre a TeSzedd! hulladékgyűjtési akció, melynek keretében önkéntesek tízezrei vesznek részt az ország „nagytakarításában”.

Városunk is csatlakozik a kezdeményezéshez, így lehetőség van az illegálisan lerakott, eldobott hulladék ősszegyűjtésére.

A korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve, idén az Önkormányzat jelentkezik és regisztrál valamennyi hulladékgyűjtésben résztvevő csoport helyett, nem kell a jelentkező csoportoknak külön-külön regisztrálni és átvenni a zsákokat, kesztyűket, mindezt elvégzi az önkormányzat, majd a megbeszélt időben, a megbeszélt helyre kiszállítja ezeket.

Kérünk mindenkit, aki kedvet érez a részvételre, jelentkezzen munkaidőben telefonon az 517-500/123 számon, vagy a juhaszne.szilvi@labatlan.hu e-mail címen. A jelentkezésben kérjük megjelölni, hány fővel, milyen helyszínen, és melyik napon kívánnak takarítani, továbbá kérjük feltüntetni az elérhetőségeket (név, telefonszám, email cím).

Jelentkezési határidő: 2015. április 24.

Tegyünk együtt a tisztább Lábatlanért!
Szervezők

[ 2015.04.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-