nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Partnergáz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
június 2021
előre
Partnergáz
Az ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt. új szolgáltatása - gázfogyasztással kapcsolatos komplex igények kiszolgálása

Társaságunk egy új, örömteli kezdeményezését mutatjuk be, mely reményeink szerint tovább növeli meglévő és leendő földgázfogyasztó ügyfeleink megelégedettségét.

Ügyfeleink gázfogyasztással kapcsolatos komplex igényeinek kiszolgálását a földgázszolgáltatáson kívül olyan egyéb tevékenységek is kísérik, mint a belső épületgépészeti rendszerek tervezése, kiépítése, korszerűsítése, karbantartása, illetve szervizelése. Ezen kapcsolódó szolgáltatások minősége pedig alapvetően meghatározza fogyasztóink megelégedettségét.

A fent említett szolgáltatások egymásra épülnek, egymást kiegészítik, együtt képesek olyan egészet alkotni, amely a fogyasztók igényeit a legmagasabb színvonalon elégíti ki.

Mi a PartnerGáz hálózat?

Tekintettel a fentiekre Társaságunk partnerkapcsolati rendszereinek szervezett formát kíván biztosítani, és PartnerGáz néven egy minősített Partnerhálózatot hozott létre. A PartnerGáz hálózat soraiba a földgázfogyasztással kapcsolatba hozható tervezőket, kivitelezőket, gázkészülék szerelőket, illetve –együttműködőként – készülékforgalmazókat, készülékgyártókat, bankokat hívtunk.

Tervező partnereink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek a belső kivitelezéshez szükséges tervek elkészítésében, engedélyeztetésében.

A PartnerGáz hálózat kivitelező csoportjának tagjai komplex ajánlatot adnak ügyfeleinknek a legtöbb, földgázfogyasztással kapcsolatos igényre, legyen szó új fűtési rendszer kiépítéséről, meglévő rendszer korszerűsítéséről, átalakításáról vagy bővítéséről.

2005 szeptemberében gázkészülékek beüzemelésével, javításával és rendszeres karbantartásával kapcsolatos problémák megoldására létre hoztuk a PartnerGáz hálózat Szerviz csoportját, s így még teljesebbé tettük szolgáltatásaink skáláját.

A minősített vállalkozások elérhetőségi adatai és szolgáltatásai letölthetők a „Partnerlista” menüpontból, így meglévő és leendő fogyasztóink egy helyen megtalálhatják azon tervező, kivitelező és készülék szerelő vállalkozások listáit, akik - a PartnerGáz hálózat tagjaként - minősített szakemberként kínálják szolgáltatásaikat.

A PartnerGáz tagság kritériumai

A PartnerGáz listán szereplő minősített vállalkozók egy Kritériumrendszer alapján kerülnek kiválasztásra és törvényi jogosultságaik, bizonyítványaik meglétét, tőkeerejét, valamint szakmai munkájuk minőségét Társaságunk folyamatosan ellenőrzi. A minősített vállalkozások Partnerlista füzeteit Ön megtalálja valamennyi ügyfélszolgálati irodában, illetve letöltheti honlapunkról, így könnyen kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő szakembert.

Mit ajánl Önnek a PartnerGáz?

A PartnerGáz kivitelezők – banki partnereinken keresztül – kedvezményes banki ajánlatokkal, akciós hitelkonstrukciókkal támogatják Önt, hogy otthonában a gázfelhasználás a lehető legkomfortosabb és legkorszerűbb módon valósulhasson meg. A PartnerGáz hálózat együttműködő banki partnerei a Magyar Cetelem Bank Zrt., valamint az OTP Bank Nyrt. A banki tájékoztató anyagokat kérje PartnerGáz kivitelezőjétől. Az együttműködő banki partnerek által kínált kondíciók a piaci feltételeknél kedvezőbb finanszírozási lehetőségeket biztosítanak Önnek a belső épületgépészeti rendszerek kiépítésére, korszerűsítésére.

Garantált minőség

Feladatunknak tekintjük, hogy kiszűrjük azon vállalkozásokat, melyek a szakma hírnevét és közös ügyfeleink megelégedettségét nem a kívánt irányban befolyásolják. Társaságunk a minősített PartnerGáz kivitelezők munkáját annak befejeztével szúrópróbaszerűen ellenőrzi a fogyasztónál. Ez esetben munkatársunk előzetes telefonos időpont egyeztetés után egy rövid Ügyfélelégedettség Kérdőívvel keresheti majd fel Önt. Kérjük őszinte válaszaival segítse kollégánk munkáját, lehetőséget adva ezáltal Társaságunknak, hogy szolgáltatásainkat a jövőben még magasabb színvonalon nyújthassuk.

Bízunk benne, hogy a PartnerGáz hálózat által kínált szolgáltatások minőségi megoldásokat kínálnak meglévő és leendő ügyfeleink valamennyi, gázfogyasztással kapcsolatos igényére és ezáltal még kényelmesebbé és komfortosabbá teszik a földgázfelhasználást.

Forrás: www.partnergaz.hu


[ 2008.09.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek